Ημι αυτόματη μάσκα προσώπου KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 110pcs/Min 99,99% το ποσοστό προσόντων

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Win
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Kn95
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευάστε το ξύλινο κιβώτιο μετά από την κενή συσκευασία
Όροι πληρωμής D/P, L/C, D/A, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 150 σύνολο/σύνολα ανά Μήνας
Λεπτομέρειες
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες Εγκαταστάσεις κατασκευής Όρος Νέος
Τάση 220V, 380V Δύναμη 15 W
Διάσταση (L*W*H) 8500MM*1500MM*2000MM Βάρος 1750 κλ
Εξουσιοδότηση 1 έτος Έτος 2021
Ικανότητα παραγωγής 110-130 PC/λ. Τύποι μασκών KN95
Λιμένας Λιμένας Shenzhen, λιμένας Qingdao
Υψηλό φως

Ημι αυτόματη μάσκα προσώπου KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή

,

KN95 μάσκα προσώπου που κατασκευάζει τη μηχανή 110pcs/Min

,

KN95 μάσκα προσώπου σκόνης που κατασκευάζει τη μηχανή

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ημι αυτόματη kn95 μασκών σημείων στέλνοντας τοποθετώντας kn95 μηχανή μασκών μηχανών kn95 βαλβίδων αναπνοής μασκών μηχανών atomatic


Η ταχύτητα της ενήλικης μηχανής μασκών Chuangying kf94, της μηχανής μασκών παιδιών kf94, και της τοποθετώντας μηχανής μασκών σχεδίων kf94 έχει αυξηθεί σε 150-180 κομμάτια ανά λεπτό. Το ποσοστό προσόντων προϊόντων είναι 99,99%. Η ταχύτητα, η εμφάνιση και άλλες λεπτομέρειες μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Η δομή χάλυβα ολόκληρης της μηχανής είναι εύρωστη και ανθεκτική, και το υπερηχητικό υψηλής ισχύος 15k4200w δεν είναι εύκολο να βλαφθεί. Εύχρηστος. Μπορέστε να εξαχθείτε σε όλα τα μέρη του κόσμου. πιστοποίηση CE. Η σφαιρική κοινή εγγύηση, προνομιακές τιμές, 430 μονάδες έχει πωληθεί, και έχει αναγνωριστεί ομόφωνα και έχει εγκωμιαστεί από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Είστε ευπρόσδεκτοι να συμβουλευθείτε και να διαπραγματευτείτε. Η μηχανή μασκών διαιρείται σε: η επίπεδη μηχανή μασκών, μηχανή μασκών kf94, μηχανή μασκών φλυτζανιών, επίπεδα ψάρια καλύπτει τη μηχανή, ελαστική μηχανή μασκών ζωνών αυτιών, μηχανή μασκών kn95. Οι διάφορες τοποθετώντας μηχανές μασκών σχεδίων, προσαρμοσμένες μηχανές σύμφωνα με το ύφος μασκών εσείς χρειάζονται. Ειδικευόμαστε στην προσαρμογή των ειδικών μηχανών μασκών. Οι μηχανές συσκευασίας διαιρούνται σε: τσάντα-ταΐζοντας μηχανή συσκευασίας, σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας τέσσερις-πλευράς, σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας τρεις-πλευράς, μετρώντας μηχανή και ούτω καθεξής. Και υπάρχει εξοπλισμός επιθεώρησης εμφάνισης μασκών, μηχανή συσκευασίας, κονσερβοποιώντας μηχανή, σφραγίζοντας μηχανή, και η πλήρως αυτοματοποιημένη τηλεκατευθυνόμενη γραμμή μασκών παραγωγής μπορεί να προσαρμοστεί. Η επιχείρηση καθιέρωσε ένα εργοστάσιο μασκών το Μάιο του 2021, και μπορεί τώρα να παραγάγει και να εξαγάγει τις διάφορες μάσκες. Χαιρετίστε τις διαβουλεύσεις και την επιθεώρησή σας.
 

Θέση αιθουσών εκθέσεως Νότια Κορέα
Βασικά σημεία πώλησης Εύκολος να λειτουργήσει
Αυτόματος βαθμός Πλήρης-αυτόματος
Τάση 220V, 380V
Υλικό μασκών

Μη υφανθε'ντα υφάσματα

Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής

 

 

Ημι αυτόματη μάσκα προσώπου KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 110pcs/Min 99,99% το ποσοστό προσόντων 0

 

FAQ
Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;
Απάντηση: Η γενική κατάσταση είναι 3-5 ημέρες για την παράδοση. Εάν χρειαστείτε μια προσαρμοσμένη μορφή μασκών, θα διαρκέσει 7-10 ημέρες. Παρακαλώ αναφερθείτε στη εξυπηρέτηση πελατών για τις λεπτομέρειες.
Ερώτηση: Η μηχανή που θέλω είναι πάρα πολύ ασυμβίβαστη με αυτό που παρουσιάσατε στο διαδίκτυο. Μπορώ να το κάνω;
Απάντηση: Ναι, πρέπει να παρέχετε τις εικόνες μηχανών και τις τελειωμένες εικόνες μασκών.
Ερώτηση: Τι θα έπρεπε να κάνω εάν αγοράσω μια μηχανή και εγώ δεν θα την εγκαταστήσει πίσω;
Απάντηση: Η Νότια Κορέα και το Βιετνάμ έχουν τις μεταπωλήσεις και μπορούν να εγκατασταθούν στην περιοχή. Άλλες χώρες μπορούν να στείλουν τα βίντεο εγκαταστάσεων και τη μακρινή τηλεοπτική καθοδήγηση. Πολλοί ξένοι πελάτες εγκαθιστούν αυτόν τον τρόπο. Πρέπει μόνο να εγκαταστήσετε τις τέσσερις βίδες του συνδετήρα της μηχανής μαγνητοσκόπησης και της μηχανής earband, να μάθετε να φορτώνετε το ύφασμα και να λειτουργήσετε κανονικά. Η επιχείρηση θα εξοπλιστεί με την έκδοση κειμένων και την τηλεοπτική έκδοση ολόκληρης της διδασκαλίας.
Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση περίοδος;
Απάντηση: Η περίοδος εξουσιοδότησης είναι ένα έτος. Ο υπέρηχος είναι τρεις μήνες. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, τα μέρη είναι χαλασμένα και η επιχείρηση παρέχει τα νέα μέρη.

 

Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται από το Διαδίκτυο για την αναφορά μόνο

Όταν οι κινεζικές μάσκες εξάγονται στους διαφορετικούς προορισμούς, τα προσόντα ή τα πρότυπα εφαρμογής τους είναι επίσης διαφορετικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διαφορετικών χωρών και των περιοχών για την εισαγωγή του ιατρικού εξοπλισμού. Στο παρελθόν, πολλές υπερπόντιες περιπτώσεις προστασίας δικαιωμάτων υπενθύμισαν στους κινεζικούς προμηθευτές για να είναι επιπλέον προσεκτικούς στην ποιότητα των εξαγόμενων προϊόντων (ειδικά ιατρικά εφόδια). Εντούτοις, η τρέχουσα σφαιρική κατάσταση είναι πολύ ειδική. Οι περισσότερες χώρες έχουν πολύ τη υψηλή ζήτηση για τις μάσκες kn95 και άλλες προμήθειες. Κινητοποιούν την ομάδα για να πάρουν την πρωτοβουλία να τακτοποιηθούν οι αγορές στην Κίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Μόνο κατά αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εμπνεύσουμε τη βιομηχανία κατασκευής της Κίνας. Για πολύ καιρό, η ετικέτα της βιομηχανίας κατασκευής της Κίνας έχει αλλάξει από «το εμπορικό σήμα» «υψηλό - ποιότητα». Η δύναμη της ολόκληρης εσωτερικής αλυσίδας βιομηχανίας κατασκευής και η βελτίωση της τεχνολογίας κατασκευής θα γίνουν εντελώς η εμπιστοσύνη και η πτώση των διαπραγματεύσεων διεθνούς εμπορίου. Όσον αφορά την εξαγωγή των μασκών kn95, όσο την αλυσίδα βιομηχανίας μασκών της Κίνας, το εθνικό τυποποιημένο KN95 δεν είναι χαμηλότερο από τα ξένα πρότυπα από την άποψη της επίδρασης προστασίας και της ποιότητας των προϊόντων, και πρέπει να έχει τη σωστή δύναμη για να προσπαθήσει ξέν. μιλά με τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

Προτού να καθίσω, άκουσα την αδελφή μου δίπλα σε με: «Δεν συμπαθώ αυτό το πράγμα. Πάντα θεωρώ ότι η φθορά μιας μάσκας δεν είναι αναπνεύσιμη.» Είπα στη θεία μου ότι αγόρασα μια μάσκα kn95 με τρία στρώματα της προστασίας, odorless και μαλακός. Αναπνεύσιμος, αποτρέψτε τη διάδοση των σταγονίδιων νερού, άνετος και η αναπνεύσιμη, υψηλή αποδοτικότητα της βακτηριακής διήθησης, κρεμώντας σχοινί αυτιών αφρού, συγκρατεί την ελαστικότητα, μαλακός και άνετος, ισχυρή, ένα τσίμπημα είναι σωστό, κατάλληλος για τη μορφή του προσώπου σας, για παράδειγμα έβαλα τα άκρα δακτύλου μου στη μύτη μου στερέωσα και συμπίεσα το λεπτό καλώδιο, κοροϊδευτικά εν λόγω, παλαιότερη αδελφή, φαίνομαι πόσο όμορφη η μύτη σας είναι, haha, παλαιότερη αδελφή πήρε έξω το τηλέφωνό της και πήρε μια εικόνα της, το ρητό σας ευχαριστεί, η μάσκα σας είναι πραγματικά άνετη

 

Συνιστώμενα προϊόντα