Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα Win
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Μίας χρήσης μηχανή μασκών
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευάστε το ξύλινο κιβώτιο μετά από την κενή συσκευασία
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 150 σύνολο/σύνολα ανά Μήνας
Λεπτομέρειες
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες Εγκαταστάσεις κατασκευής Αυτόματος βαθμός Πλήρης-αυτόματος
Βάρος 1500 κλ Εξουσιοδότηση 1 έτος
Έτος 2021 Υλικό μασκών Μη υφανθε'ντα υφάσματα
Όνομα προϊόντων Μάσκα που κατασκευάζει τη μηχανή Εφαρμογή παραγωγή της μίας χρήσης μάσκας προσώπου
Τελικά προϊόντα Μίας χρήσης μάσκα προσώπου υφάσματος Λιμένας Λιμένας Shenzhen, λιμένας Qingdao
Υψηλό φως

μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή

,

Μάσκα προσώπου KF94 KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή

,

μάσκα αναπνευστικών συσκευών που κατασκευάζει τη μηχανή

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Το σημείο που στέλνει τη μάσκα n95 που κατασκευάζει τη μηχανή μασκών μηχανών n95 την επικεφαλής μάσκα λουριών n95 makign επεξεργάζεται στη μηχανή


Η ταχύτητα της ενήλικης μηχανής μασκών Chuangying kf94, της μηχανής μασκών παιδιών kf94, και της τοποθετώντας μηχανής μασκών σχεδίων kf94 έχει αυξηθεί σε 150-180 κομμάτια ανά λεπτό. Το ποσοστό προσόντων προϊόντων είναι 99,99%. Η ταχύτητα, η εμφάνιση και άλλες λεπτομέρειες μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Η δομή χάλυβα ολόκληρης της μηχανής είναι εύρωστη και ανθεκτική, και το υπερηχητικό υψηλής ισχύος 15k4200w δεν είναι εύκολο να βλαφθεί. Εύχρηστος. Μπορέστε να εξαχθείτε σε όλα τα μέρη του κόσμου. πιστοποίηση CE. Η σφαιρική κοινή εγγύηση, προνομιακές τιμές, 430 μονάδες έχει πωληθεί, και έχει αναγνωριστεί ομόφωνα και έχει εγκωμιαστεί από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.


Είστε ευπρόσδεκτοι να συμβουλευθείτε και να διαπραγματευτείτε. Η μηχανή μασκών διαιρείται σε: η επίπεδη μηχανή μασκών, μηχανή μασκών kf94, μηχανή μασκών φλυτζανιών, επίπεδα ψάρια καλύπτει τη μηχανή, ελαστική μηχανή μασκών ζωνών αυτιών, μηχανή μασκών kn95. Οι διάφορες τοποθετώντας μηχανές μασκών σχεδίων, προσαρμοσμένες μηχανές σύμφωνα με το ύφος μασκών εσείς χρειάζονται. Ειδικευόμαστε στην προσαρμογή των ειδικών μηχανών μασκών. Οι μηχανές συσκευασίας διαιρούνται σε: τσάντα-ταΐζοντας μηχανή συσκευασίας, σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας τέσσερις-πλευράς, σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας τρεις-πλευράς, μετρώντας μηχανή και ούτω καθεξής. Και υπάρχει εξοπλισμός επιθεώρησης εμφάνισης μασκών, μηχανή συσκευασίας, κονσερβοποιώντας μηχανή, σφραγίζοντας μηχανή, και η πλήρως αυτοματοποιημένη τηλεκατευθυνόμενη γραμμή μασκών παραγωγής μπορεί να προσαρμοστεί. Η επιχείρηση καθιέρωσε ένα εργοστάσιο μασκών το Μάιο του 2021, και μπορεί τώρα να παραγάγει και να εξαγάγει τις διάφορες μάσκες. Χαιρετίστε τις διαβουλεύσεις και την επιθεώρησή σας.
 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής
Τύπος μηχανών Μίας χρήσης μη υφανθε'ντα μηχανήματα
Χρήση Μη υφαμένη παραγωγή προϊόντων
Λέξεις κλειδιά Μη υφανθείσα γραμμή Proction υφάσματος
Λειτουργία Παραγωγή της χειρουργικής μάσκας προσώπου
Τελικά προϊόντα Μίας χρήσης μάσκα προσώπου υφάσματος

Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 0

 

 

Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 1
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Η Co. χρονικής τεχνολογίας Chuangying Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζουν στα συστήματα ofautomation έρευνας και ανάπτυξης και η παραγωγή του εξοπλισμού αυτοματοποίησης. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2017 και κέρδισε το honorarycertificate της Πυροβολικό-ισόπεδης επιχείρησης, διάσημο κινεζικό εμπορικό σήμα, ποιοτική επιθεώρηση, εθνικό κατάλληλο πρότυπα προϊόν το 2019. Τα κύρια προϊόντα είναι μηχανές μασκών και μεταβλητός εξοπλισμός αυτοματοποίησης. Είμαστε δεσμευμένοι στην επιχείρηση εξαγωγής των μηχανών μασκών. Η επιχείρηση βρίσκεται σε Dongguan, με μια περιοχή εργοστασίων περίπου 12.000 τετραγωνικών μέτρων και 122 υπαλλήλων. Το Chuangying αυτήν την περίοδο κυρίως παράγει τους τύπους μηχανών μασκών: KF94 μηχανή μασκών, επίπεδη μηχανή μασκών, ακονίζοντας μηχανή μασκών εσωτερικών αυτιών, μακριά μηχανή μασκών αυτιών, duckbill μηχανή μασκών, μηχανή μασκών KN95, μηχανή μασκών της 3M, μεταβλητή προσαρμοσμένη διάφορη διαμορφωμένη μηχανή μασκών. Τύποι μηχανών συσκευασίας: μηχανές συσκευασίας ενιαίος-σειρών, σερβο μηχανές συσκευασίας μαξιλάρι-τύπων, μηχανές συσκευασίας διπλός-σειρών, μηχανές συσκευασίας τσάντα-σίτισης, σφραγίζοντας μηχανές συσκευασίας τέσσερις-πλευράς, αυτόματες κονσερβοποιώντας μηχανές και άλλα ειδικά συσκευάζοντας πρότυπα. Η επιχείρηση έχει λάβει περισσότερα από 20 είδη εθνικών νέων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού, τα οποία είναι στα πλήρη πρότυπα συμμόρφωσης withexport. Το Chuangying έχει τον πλήρη εξοπλισμό επεξεργασίας και την αποδοτική τεχνική ομάδα με τη βαθιά τεχνική δύναμη ανάπτυξης, το πλήρες σύστημα εγγύησης προϊόντων, τις ειλικρινείς pre-sales συμβουλές και την τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεών του, αυτό integratesdomestic και ξένη ηλεκτρομηχανική τεχνολογία ελέγχου σε μια. Ένας από τους φορείς παροχής υπηρεσιών αυτοματοποίησης στη βιομηχανία μηχανών μασκών, τη βιομηχανία εγχώριων συσκευών, και τη βιομηχανία αισθητήρων παρέχει μια ισχυρή υποστήριξη για την υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας, και μεγάλης ακρίβειας ανάπτυξη της βιομηχανίας μηχανημάτων.

Φωτογραφίες του κλάδου Dongguan

Το Μάιο του 2020, το κεντρικό γραφείο άνοιξε έναν κλάδο Dongguan σε Liaobu, Dongguan. Αφιερωμένος για να καλύψει το τμήμα μηχανών. Επαγγελματικές Ε&Α και παραγωγή της υψηλής ευφυούς μηχανής μασκών υψηλών σημείων. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε.
Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 2
Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 3
Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 4
Εικόνες εργαστηρίων παραγωγής
 
Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 5
Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 6
Kn95 εργαστήριο παραγωγής μηχανών μεγάλων μασκών εργαστηρίων kf94 παραγωγής μηχανών μασκών
 
Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 7
Εργαστήριο παραγωγής μηχανών μασκών εργαστηρίων Kf94 παραγωγής μηχανών μασκών Falt
 

 

Είστε ευπρόσδεκτοι στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή την κλήση για τις συμβουλές. Η επιχείρησή μας θα σας εξυπηρετήσει ολόψυχα. Τιμιότητα και πραγματισμός, καινοτομία και
το preciseness, η ποιότητα πρώτα και η υπηρεσία δεύτερος είναι επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησής μας. Ελπίζω η επιδημική κατάσταση στη Νότια Κορέα
και ο κόσμος θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Ελπίζω ότι μπορούμε να εργαστούμε μαζί για τα win-win αποτελέσματα
Αυτοματοποιημένη μάσκα προσώπου 120pcs/Min KN95 που κατασκευάζει τη μηχανή 8


FAQ
Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;
Απάντηση: Η γενική κατάσταση είναι 3-5 ημέρες για την παράδοση. Εάν χρειαστείτε μια προσαρμοσμένη μορφή μασκών, θα διαρκέσει 7-10 ημέρες. Παρακαλώ αναφερθείτε στη εξυπηρέτηση πελατών για τις λεπτομέρειες.
Ερώτηση: Η μηχανή που θέλω είναι πάρα πολύ ασυμβίβαστη με αυτό που παρουσιάσατε στο διαδίκτυο. Μπορώ να το κάνω;
Απάντηση: Ναι, πρέπει να παρέχετε τις εικόνες μηχανών και τις τελειωμένες εικόνες μασκών.
Ερώτηση: Τι θα έπρεπε να κάνω εάν αγοράσω μια μηχανή και εγώ δεν θα την εγκαταστήσει πίσω;
Απάντηση: Η Νότια Κορέα και το Βιετνάμ έχουν τις μεταπωλήσεις και μπορούν να εγκατασταθούν στην περιοχή. Άλλες χώρες μπορούν να στείλουν τα βίντεο εγκαταστάσεων και τη μακρινή τηλεοπτική καθοδήγηση. Πολλοί ξένοι πελάτες εγκαθιστούν αυτόν τον τρόπο. Πρέπει μόνο να εγκαταστήσετε τις τέσσερις βίδες του συνδετήρα της μηχανής μαγνητοσκόπησης και της μηχανής earband, να μάθετε να φορτώνετε το ύφασμα και να λειτουργήσετε κανονικά. Η επιχείρηση θα εξοπλιστεί με την έκδοση κειμένων και την τηλεοπτική έκδοση ολόκληρης της διδασκαλίας.
Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση περίοδος;
Απάντηση: Η περίοδος εξουσιοδότησης είναι ένα έτος. Ο υπέρηχος είναι τρεις μήνες. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, τα μέρη είναι χαλασμένα και η επιχείρηση παρέχει τα νέα μέρη.


Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται από το Διαδίκτυο για την αναφορά μόνο

Σήμερα, η μηχανή μασκών KN95 στέλνεται σε περίπου 7 ημέρες, και την ενσωματωμένη παντός καιρού περιοχή παραγωγής μηχανών ταινιών μασκών γεφυρών KN95 μύτης:

Μια γωνία της περιοχής ημιτελών προϊόντων της ρινικής μηχανής μπαλωμάτων μασκών KN95:

KN95 ενσωματωμένη ρινική κολλώντας μηχανή μασκών, κατάλληλη για την εγχώρια χρήση.

Η προστατευτική μάσκα που φοριέται από τους κομιστές kn95 έχει μια καλή του προσώπου τακτοποίηση, μπορεί να φιλτραρίσει τα μόρια στον αέρα, τα υγρά σταγονίδια φραγμών, το αίμα, τα ρευστά σωμάτων, τις εκκρίσεις και άλλους ρύπους. Η αποδοτικότητα διήθησης των μη-ελαιούχων μορίων μπορεί να φθάσει περισσότερο από 95%, το οποίο είναι ένας συνήθως χρησιμοποιημένος προσωπικός προστατευτικός εξοπλισμός για την πρόληψη των αερομεταφερόμενων ασθενειών. Η Co. χρονικής τεχνολογίας Chuangying, ΕΠΕ έχει την ισχυρή ικανότητα παραγωγής για τις μάσκες, τον ικανοποιητικό κατάλογο και τις ευνοϊκές τιμές.

Η ημιαυτόματη ταινία μασκών που διαμορφώνει τη μηχανή που παράγεται από την ταινία KN95 που διαμορφώνει τον κατασκευαστή μηχανών πωλείται άμεσα (σημείο) σε μια ευνοϊκή τιμή.

Η ταινία μασκών N95 που διαμορφώνει τη μηχανή είναι μια ημιαυτόματη ταινία μασκών KN95 διαμορφώνοντας τη μηχανή που πωλείται από το εργοστάσιο.

Η ένα προς ένα πλήρης σερβο αυτόματη μηχανή μασκών, αυτόματη μηχανή μασκών KN95, λειώνει την ανθισμένη γραμμή επιχειρησιακών επαφών: το πιό πρόσφατο πρότυπο της ομάδας ανταλλαγής μηχανών μασκών.

 

Συνιστώμενα προϊόντα