μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα
Μάρκα chuangying
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου kf94
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή $15,000.00/Sets 1-4 Sets
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευάστε το ξύλινο κιβώτιο μετά από την κενή συσκευασία
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολο/σύνολα ανά Μήνας
Λεπτομέρειες
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες Εγκαταστάσεις κατασκευής, καταστήματα επισκευής μηχανημάτων, άλλο Αυτόματος βαθμός Πλήρης-αυτόματος
Βασικά σημεία πώλησης Διάσημο PLC εμπορικών σημάτων Υλικό μασκών Μη υφανθε'ντα υφάσματα
Λέξεις κλειδιά Υπερηχητική μάσκα προσώπου που κατασκευάζει τη μηχανή Λειτουργία Αυτόματη μίας χρήσης γραμμή παραγωγής μασκών
Πρώτη ύλη Μη υφανθε'ν υλικό Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Εγκατάσταση τομέων, ανάθεση και εκπαιδευτικός, ελεύθερα ανταλλακτικά, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη,
Υψηλό φως

Μηχανή μασκών 21KW KF94

,

KN95 τοποθετώντας εξοπλισμός μασκών

,

μηχανή μασκών 380V KF94

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

kf94 τοποθετώντας παιδιά μηχανών KF94 μασκών μηχανών KF94 μασκών εκτύπωσης που τοποθετούν τη μηχανή μασκών

 

 

 

στοιχείο

αξία

Θέση τοπικής υπηρεσίας

Νότια Κορέα

Όρος

Νέος

Αυτόματος βαθμός

Πλήρης-αυτόματος

Εμπορικό σήμα

Πρότυπος αριθμός

kf94

Τάση

220V, 380V

Θέση προέλευσης

Κίνα

εργοστάσιο

Guangdong

Δύναμη

21KW

Διάσταση (L*W*H)

5518 (Λ) *2530 (W) *2141 (Χ)

Βάρος

800KG

Εξουσιοδότηση

1 έτος

Έτος

2021

Ικανότητα παραγωγής

110-150

Τύποι μασκών

Επίπεδος-πτυχές

Όνομα προϊόντων

kf94 μηχανή μασκών

Εφαρμογή

Παραγωγή της μάσκας προσώπου kf94

μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 1μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 2

 

 

μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 4
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 5
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 6
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 7
Εικόνες εργαστηρίων παραγωγής
 
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 8
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 9
Kn95 εργαστήριο παραγωγής μηχανών μεγάλων μασκών εργαστηρίων kf94 παραγωγής μηχανών μασκών
 
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 10
Εργαστήριο παραγωγής μηχανών μασκών εργαστηρίων Kf94 παραγωγής μηχανών μασκών Falt

 

μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 11
Εικόνες κιβωτίων συσκευασίας
 
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 12
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 13
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 14
μάσκα που κάνει το πρότυπο μηχανών μασκών προσώπου μηχανών kf94 15

 

 

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. χρονικής τεχνολογίας Chuangying Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζουν στην έρευνα και την ανάπτυξη των συστημάτων αυτοματοποίησης και η παραγωγή του εξοπλισμού αυτοματοποίησης. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2017 και κέρδισε το τιμητικό πιστοποιητικό της Πυροβολικό-ισόπεδης επιχείρησης, διάσημο κινεζικό εμπορικό σήμα, ποιοτική επιθεώρηση, εθνικό κατάλληλο πρότυπα προϊόν το 2019. Τα κύρια προϊόντα είναι μηχανές μασκών και μεταβλητός εξοπλισμός αυτοματοποίησης. Είμαστε δεσμευμένοι στην επιχείρηση εξαγωγής των μηχανών μασκών. Η επιχείρηση βρίσκεται σε Dongguan, με μια περιοχή εργοστασίων περίπου 12.000 τετραγωνικών μέτρων και 122 υπαλλήλων. Το Chuangying αυτήν την περίοδο κυρίως παράγει τους τύπους μηχανών μασκών: KF94 μηχανή μασκών, επίπεδη μηχανή μασκών, ακονίζοντας μηχανή μασκών εσωτερικών αυτιών, μακριά μηχανή μασκών αυτιών, duckbill μηχανή μασκών, μηχανή μασκών KN95, μηχανή μασκών της 3M, μεταβλητή προσαρμοσμένη διάφορη διαμορφωμένη μηχανή μασκών. Τύποι μηχανών συσκευασίας: μηχανές συσκευασίας ενιαίος-σειρών, σερβο μηχανές συσκευασίας μαξιλάρι-τύπων, μηχανές συσκευασίας διπλός-σειρών, μηχανές συσκευασίας τσάντα-σίτισης, σφραγίζοντας μηχανές συσκευασίας τέσσερις-πλευράς, αυτόματες κονσερβοποιώντας μηχανές και άλλα ειδικά συσκευάζοντας πρότυπα.


Η επιχείρηση έχει λάβει περισσότερα από 20 είδη εθνικών νέων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού, τα οποία είναι στην πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα εξαγωγής. Το Chuangying έχει τον πλήρη εξοπλισμό επεξεργασίας και την αποδοτική τεχνική ομάδα με τη βαθιά τεχνική δύναμη ανάπτυξης, το πλήρες σύστημα εγγύησης προϊόντων, τις ειλικρινείς pre-sales συμβουλές και την τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεών του, αυτό integratesdomestic και ξένη ηλεκτρομηχανική τεχνολογία ελέγχου σε μια. Ένας από τους φορείς παροχής υπηρεσιών αυτοματοποίησης στη βιομηχανία μηχανών μασκών, τη βιομηχανία εγχώριων συσκευών, και τη βιομηχανία αισθητήρων παρέχει μια ισχυρή υποστήριξη για την υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας, και μεγάλης ακρίβειας ανάπτυξη της βιομηχανίας μηχανημάτων.

 

FAQ

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;

Απάντηση: Η γενική κατάσταση είναι 3-5 ημέρες για την παράδοση. Εάν χρειαστείτε μια προσαρμοσμένη μορφή μασκών, θα διαρκέσει 7-10 ημέρες. Παρακαλώ αναφερθείτε στη εξυπηρέτηση πελατών για τις λεπτομέρειες.

Ερώτηση: Η μηχανή που θέλω είναι πάρα πολύ ασυμβίβαστη με αυτό που παρουσιάσατε στο διαδίκτυο. Μπορώ να το κάνω;

Απάντηση: Ναι, πρέπει να παρέχετε τις εικόνες μηχανών και τις τελειωμένες εικόνες μασκών.

Ερώτηση: Τι θα έπρεπε να κάνω εάν αγοράσω μια μηχανή και εγώ δεν θα την εγκαταστήσει πίσω;

Απάντηση: Η Νότια Κορέα και το Βιετνάμ έχουν τις μεταπωλήσεις και μπορούν να εγκατασταθούν στην περιοχή. Άλλες χώρες μπορούν να στείλουν τα βίντεο εγκαταστάσεων και τη μακρινή τηλεοπτική καθοδήγηση. Πολλοί ξένοι πελάτες εγκαθιστούν αυτόν τον τρόπο. Πρέπει μόνο να εγκαταστήσετε τις τέσσερις βίδες του συνδετήρα της μηχανής μαγνητοσκόπησης και της μηχανής earband, να μάθετε να φορτώνετε το ύφασμα και να λειτουργήσετε κανονικά. Η επιχείρηση θα εξοπλιστεί με την έκδοση κειμένων και την τηλεοπτική έκδοση ολόκληρης της διδασκαλίας.

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση περίοδος;

Απάντηση: Η περίοδος εξουσιοδότησης είναι ένα έτος. Ο υπέρηχος είναι τρεις μήνες. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, τα μέρη είναι χαλασμένα και η επιχείρηση παρέχει τα νέα μέρη.

Το σώμα της ψάρι-διαμορφωμένης KF94 μάσκας υποβάλλεται σε επεξεργασία κάποτε. Προγραμματίσημος ελεγκτής, αυτόματος υπολογισμός. Απλή συσκευή ρύθμισης, εύκολη να αλλάξει το υλικό η βάση φορμών υιοθετεί τη μέθοδο εξαγωγής και αντικατάστασης. Τη φόρμα μπορεί να αλλάξουν γρήγορα για να παραγάγει τους διαφορετικούς τύπους μασκών. Ο πρώτος τύπος μάσκας διαιρείται απλά σε επίπεδες μάσκες και τρισδιάστατες μάσκες από την άποψη της εμφάνισης. Οι επίπεδες μάσκες χρησιμοποιούνται συνήθως στους βιομηχανικούς τομείς, και οι τρισδιάστατες μάσκες χρησιμοποιούνται συνήθως για την καθημερινή προστασία. Κυρίως ψάρι-διαμορφωμένο ράφι μασκών αγορών KF94 (ψάρι-διαμορφωμένο KF94 ράφι μασκών). Κατόπιν σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους συγκόλλησης και τις μεθόδους χρήσης λουριών αυτιών kf94, η επίπεδη σειρά μπορεί να διαιρεθεί σε γραμμή παραγωγής εσωτερικών αυτιών, εξωτερική γραμμή παραγωγής αυτιών, και γραμμή παραγωγής λουριών. Όσον αφορά σε ένα καλό υλικό φίλτρων για τις προστατευτικές μάσκες, οι ακόλουθοι τρεις όροι πρέπει να ικανοποιηθούν: κάποιος είναι σε καλή επαφή με το πρόσωπο του χρήστη, άλλο είναι καλή διαπερατότητα αναπνοής, και το τρίτο είναι ότι η μάσκα είναι άνετη. Υπάρχουν πολλές πρώτες ύλες για τα υλικά φίλτρων μασκών, όπως τα συνηθισμένα υφάσματα, ζωική τρίχα, ψάρι-διαμορφωμένη KF94 μηχανή μασκών, ενεργοποιημένος άνθρακας αισθητοί και άλλα υλικά.


Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται από το Διαδίκτυο για την αναφορά μόνο

Η μηχανή μασκών Kf94 ενώνει στενά κυρίως τα λουριά αυτιών στο διπλώνοντας φύλλο μασκών. Είναι μια διαδικασία στην παραγωγή του διπλώματος των μασκών. Οι αρχικές ενέργειες συνέχειας υποβάλλονται σε επεξεργασία τελειωμένος - προϊόντα, τα οποία ολοκληρώνονται αυτόματα από τη μηχανή. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του εξοπλισμού Kf94 είναι ότι μπορεί πολύ να σώσει το εργατικό δυναμικό, να αυξήσει την ταχύτητα παραγωγής, να αντικαταστήσει την παραδοσιακή ενιαίος-χρησιμοποιημένη μηχανή συγκόλλησης σημείων, εκτός από τα κόστη εργασίας για τους χρήστες, και να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής. Η άτρακτος αποτελείται από το υψηλής ποιότητας υλικό κραμάτων αργιλίου με την όμορφη εμφάνιση. Single-chip έλεγχος μικροϋπολογιστών, ώριμη μηχανική δομή, σταθερή λειτουργία. Αυτή η μηχανή θα λιώσει ultrasonically τις ελαστικές ζώνες και στις δύο πλευρές του σώματος μασκών, και έπειτα αυτόματα θα ολοκληρώσει την τελειωμένη μηχανή για τις μάσκες earband. Η μηχανή έχει έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης, που καινοτομεί η παραδοσιακή χειρωνακτική μέθοδος απαλλαγής, που χρησιμοποιεί έναν χειριστή για να αρπάξει αυτόματα και να ταΐσει το υλικό, και ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει τις πολλαπλάσιες μηχανές συγχρόνως. Η μηχανή χρησιμοποιείται αυτόματα από τη σίτιση στο ολοκληρωμένο προϊόν, και η κατεύθυνση και το ύφος των λουριών αυτιών μπορούν να εξοπλιστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα