Global Warranty full automatic 3 ply non woven surgical disposable medical facial kf94 mask machine

Place of Origin Guangdong, China
Μάρκα chuangying
Πιστοποίηση Other
Model Number kf94
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή $20,000.00/Sets 1-4 Sets
Packaging Details Pack the wooden box after vacuum packing
Supply Ability 100 Set/Sets per Month
Λεπτομέρειες
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες Εγκαταστάσεις κατασκευής, καταστήματα επισκευής μηχανημάτων, άλλο Μετά από την υπηρεσία εξουσιοδότησης Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής, ανταλλακτικά, τηλεοπτική τ
Αυτόματος βαθμός Πλήρης-αυτόματος εξουσιοδότηση 1 έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Εγκατάσταση τομέων, ανάθεση και εκπαιδευτικός, ελεύθερα ανταλλακτικά, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, Βασικά σημεία πώλησης Διάσημο PLC εμπορικών σημάτων
Τύποι μασκών Επίπεδος-πτυχές Υλικό μασκών Μη υφανθε'ντα υφάσματα
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Τα σφαιρικά αυτόματα kf94 ψάρια μηχανών συγκόλλησης βρόχων αυτιών μασκών μηχανών συγκόλλησης εξουσιοδότησης φτηνά kf94mask kf94 δακτυλογραφούν τη μηχανή συσκευασίας μασκών

Η ταχύτητα της ενήλικης μηχανής μασκών Chuangying kf94, της μηχανής μασκών παιδιών kf94, και της τοποθετώντας μηχανής μασκών σχεδίων kf94 έχει αυξηθεί σε 150-180 κομμάτια ανά λεπτό. Το ποσοστό προσόντων προϊόντων είναι 99,99%. Η ταχύτητα, η εμφάνιση και άλλες λεπτομέρειες μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Η δομή χάλυβα ολόκληρης της μηχανής είναι εύρωστη και ανθεκτική, και το υπερηχητικό υψηλής ισχύος 15k4200w δεν είναι εύκολο να βλαφθεί. Εύχρηστος. Μπορέστε να εξαχθείτε σε όλα τα μέρη του κόσμου. πιστοποίηση CE. Η σφαιρική κοινή εγγύηση, προνομιακές τιμές, 430 μονάδες έχει πωληθεί, και έχει αναγνωριστεί ομόφωνα και έχει εγκωμιαστεί από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμβουλευθείτε και να διαπραγματευτείτε. Η μηχανή μασκών διαιρείται σε: η επίπεδη μηχανή μασκών, μηχανή μασκών kf94, μηχανή μασκών φλυτζανιών, επίπεδα ψάρια καλύπτει τη μηχανή, ελαστική μηχανή μασκών ζωνών αυτιών, μηχανή μασκών kn95. Οι διάφορες τοποθετώντας μηχανές μασκών σχεδίων, προσαρμοσμένες μηχανές σύμφωνα με το ύφος μασκών εσείς χρειάζονται. Ειδικευόμαστε στην προσαρμογή των ειδικών μηχανών μασκών. Οι μηχανές συσκευασίας διαιρούνται σε: τσάντα-ταΐζοντας μηχανή συσκευασίας, σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας τέσσερις-πλευράς, σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας τρεις-πλευράς, μετρώντας μηχανή και ούτω καθεξής. Και υπάρχει εξοπλισμός επιθεώρησης εμφάνισης μασκών, μηχανή συσκευασίας, κονσερβοποιώντας μηχανή, σφραγίζοντας μηχανή, και η πλήρως αυτοματοποιημένη τηλεκατευθυνόμενη γραμμή μασκών παραγωγής μπορεί να προσαρμοστεί. Η επιχείρηση καθιέρωσε ένα εργοστάσιο μασκών το Μάιο του 2021, και μπορεί τώρα να παραγάγει και να εξαγάγει τις διάφορες μάσκες. Χαιρετίστε τις διαβουλεύσεις και την επιθεώρησή σας.

_20210813200437_20211115161746

Ικανότητα εξοπλισμού Ικανότητα εξοπλισμού
Μέγεθος εγκαταστάσεων εξοπλισμού 5518 (Λ) *2530 (W) *2141 (Χ)
βάρος εξοπλισμού 1200KG
Τάση εξοπλισμού 220V το /50/60Hz
Εκτιμημένο ρεύμα του εξοπλισμού 60A

 

134567
 

Γειά σου, παρακαλώ μην αισθανθείτε περίεργα πότε βλέπετε τις λέξεις όπως το ορυχείο. Είμαι ο προϊστάμενος αυτής της επιχείρησης μηχανών μασκών. Έχω κάνει την έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανημάτων και του εξοπλισμού για δέκα έτη. Δεν ανέμεινα το ξαφνικό ξέσπασμα της επιδημίας για να μετασχηματίσω φέτος την επιχείρησή μας στις μηχανές μασκών. Είμαι πάντα πολύ αυστηρός να κάνω τα πράγματα, και έχω έτσι τη μηχανή μασκών που σχεδιάζεται από την επιχείρησή μας. Έχω συμμετάσχει στον έλεγχο των μηχανών μας από το σχέδιο για να αγοράσω τις σχετικές πρώτες ύλες. Κάθε λεπτομέρεια της μηχανής γίνεται με τη μεγάλη ακρίβεια. Η μηχανή τρέχει σταθερά και είναι εύκολο να λειτουργηθεί. Υπάρχει μια κορεατική διεπαφή. Αυτή τη στιγμή, οι μηχανές μασκών αεροπλάνων έχουν γίνει για περισσότερο από 1.000 έτη φέτος, και KF94 Νότια Κορέα έχει εξαγάγει περισσότερες από 200 μονάδες. Το εργοστάσιο έχει ακόμα 100 ημιτελή προϊόντα στο απόθεμα. Μπορέστε να συγκεντρωθείτε, να εγκατασταθείτε, να διορθωθείτε και να σταλείτε ανά πάσα στιγμή. Η γρηγορότερη ταχύτητα παράδοσης μπορεί να είναι μια έως δύο ημέρες. Ειδική επί παραγγελία εμφάνιση μασκών, παράδοση 10 ημερών.

κοινό πρόβλημα
Q: Είστε ένα εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;

Α: Είμαστε ένα εργοστάσιο με την άδεια εισαγωγών και εξαγωγής.

Q: Πού είναι το εργοστάσιό σας;

Α: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται Guangdong, Κίνα.

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση περίοδος;

Απάντηση: Η ζωή του προϊόντος στο ράφι είναι ένα έτος.

Q: Πόσο περίπου η εγκατάσταση; Έχετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων;

Απάντηση: Η Νότια Κορέα και το Βιετνάμ έχουν την υπηρεσία μεταπωλήσεων και μπορούν να εγκατασταθούν στην περιοχή. Άλλες χώρες μπορούν να στείλουν τα βίντεο εγκαταστάσεων και τη μακρινή τηλεοπτική καθοδήγηση. Πολλοί ξένοι πελάτες το εγκαθιστούν κατά αυτόν τον τρόπο. Ακριβώς εγκαταστήστε τις τέσσερις βίδες του συνδετήρα της κολλώντας μηχανής ταινιών και η μηχανή earband, μαθαίνει να εγκαθιστά το ύφασμα και να λειτουργεί έπειτα κανονικά. Η επιχείρηση θα εξοπλιστεί με την έκδοση κειμένων και την τηλεοπτική έκδοση ολόκληρης της διδασκαλίας.

Q: Γιατί θα έπρεπε να επιλέξουμε την επιχείρησή σας;

Α: 1-επιχείρηση με την πιστοποίηση πιστοποιητικών CE.

2-διάφορος οι γραμμές παραγωγής, επίπεδη μηχανή μασκών, μηχανή μασκών kf94, μηχανή μασκών φλυτζανιών, επίπεδη μηχανή μασκών ψαριών, ελαστική μηχανή μασκών ζωνών αυτιών, μηχανή μασκών kn95, διάφορη τοποθετώντας μηχανή μασκών σχεδίων, προσαρμοσμένη μηχανή σύμφωνα με το ύφος μασκών εσείς χρειάζονται.

3- Προηγμένη τεχνική υποστήριξη και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου.

4- Αποδοτικές και έγκαιρες υπηρεσίες όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, WeChat, WhatsApp, κ.λπ.

Excerpted από το Διαδίκτυο, για την αναφορά μόνο

Σήμερα, το κέρδος των μασκών έχει επιστρέψει στην κανονική σειρά, και οι πωλήσεις του εξοπλισμού παραγωγής μασκών έχουν επηρεαστεί επίσης. Πολλοί καλύπτουν τους κατασκευαστές μηχανών έχουν πωλήσει ήδη σε μια έκπτωση. Εντούτοις, Yang Guang είναι ακόμα πλήρες της εμπιστοσύνης καλύπτει στο μέλλον την αγορά εξοπλισμών παραγωγής. Είπε ότι αν και η εγχώρια αγορά έχει μπεί σε ένα διαποτισμένο κράτος, τα προϊόντα στην αγορά σήμερα αναμιγνύονται, και η επιχείρηση θα κινηθεί προς την ξένη αγορά όπου υπάρχει ακόμα τεράστιο διάστημα στο μέλλον. Η ποιότητα μηχανών, παρέχει στους πελάτες την ικανοποιητική υπηρεσία μεταπωλήσεων, και ανοίγει τις καινούργιες αγορές.
Για τη διεθνή ιατρική επιδημική πρόληψη της Κίνας του 2020 (Dongguan) και το μεγάλο φόρουμ ανάπτυξης βιομηχανίας υγείας που γίνονται επόμενες, Yang Guang πρότεινε να παρουσιάσει κατασκευασμένος στην Κίνα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στο φόρουμ, και να αφήσει τον κόσμο να πιστεψει με την ελπίδα της κατασκευής Dongguan. Συγχρόνως, Jinyuelai θα ακολουθήσει την τάση της ευφυούς κατασκευής σε Dongguan, θα εκμεταλλευτεί τη θέση Dongguan και τα βιομηχανικά πλεονεκτήματα, θα εστιάσει στο μετασχηματισμό και αναβάθμιση στη μηχανοποιημένη παραγωγή, θα μειώσει το κόστος παραγωγής των επιχειρήσεων και θα πραγματοποιήσει τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή μέσω της μηχανοποιημένης παραγωγής. Η συνεχής καινοτομία και η έρευνα και η ανάπτυξη, βελτιώνουν το τεχνολογικό περιεχόμενο του εξοπλισμού, και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ευφυούς κατασκευής της Κίνας.

 
Συνιστώμενα προϊόντα