kf94 fish shaped making machine kf94 mask making machine 3d fish mask

Place of Origin Guangdong, China
Μάρκα chuangying
Πιστοποίηση Other
Model Number kf94
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή $10,000.00/Sets 1-4 Sets
Packaging Details Pack the wooden box after vacuum packing
Supply Ability 100 Set/Sets per Month
Λεπτομέρειες
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες Εγκαταστάσεις κατασκευής, καταστήματα επισκευής μηχανημάτων, άλλο Μετά από την υπηρεσία εξουσιοδότησης Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής, ανταλλακτικά, τηλεοπτική τ
Αυτόματος βαθμός Πλήρης-αυτόματος Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Εγκατάσταση τομέων, ανάθεση και εκπαιδευτικός, ελεύθερα ανταλλακτικά, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη,
Υλικό μασκών Μη υφανθε'ντα υφάσματα Λέξεις κλειδιά Υπερηχητική μάσκα προσώπου που κατασκευάζει τη μηχανή
Λειτουργία Αυτόματη μίας χρήσης γραμμή παραγωγής μασκών Πρώτη ύλη Μη υφανθε'ν υλικό
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Τα σφαιρικά αυτόματα kf94 ψάρια μηχανών συγκόλλησης βρόχων αυτιών μασκών μηχανών συγκόλλησης εξουσιοδότησης φτηνά kf94mask kf94 δακτυλογραφούν τη μηχανή συσκευασίας μασκών

Η ταχύτητα της ενήλικης μηχανής μασκών Chuangying kf94, της μηχανής μασκών παιδιών kf94, και της τοποθετώντας μηχανής μασκών σχεδίων kf94 έχει αυξηθεί σε 150-180 κομμάτια ανά λεπτό. Το ποσοστό προσόντων προϊόντων είναι 99,99%. Η ταχύτητα, η εμφάνιση και άλλες λεπτομέρειες μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Η δομή χάλυβα ολόκληρης της μηχανής είναι εύρωστη και ανθεκτική, και το υπερηχητικό υψηλής ισχύος 15k4200w δεν είναι εύκολο να βλαφθεί. Εύχρηστος. Μπορέστε να εξαχθείτε σε όλα τα μέρη του κόσμου. πιστοποίηση CE. Η σφαιρική κοινή εγγύηση, προνομιακές τιμές, 430 μονάδες έχει πωληθεί, και έχει αναγνωριστεί ομόφωνα και έχει εγκωμιαστεί από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμβουλευθείτε και να διαπραγματευτείτε. Η μηχανή μασκών διαιρείται σε: η επίπεδη μηχανή μασκών, μηχανή μασκών kf94, μηχανή μασκών φλυτζανιών, επίπεδα ψάρια καλύπτει τη μηχανή, ελαστική μηχανή μασκών ζωνών αυτιών, μηχανή μασκών kn95. Οι διάφορες τοποθετώντας μηχανές μασκών σχεδίων, προσαρμοσμένες μηχανές σύμφωνα με το ύφος μασκών εσείς χρειάζονται. Ειδικευόμαστε στην προσαρμογή των ειδικών μηχανών μασκών. Οι μηχανές συσκευασίας διαιρούνται σε: τσάντα-ταΐζοντας μηχανή συσκευασίας, σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας τέσσερις-πλευράς, σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας τρεις-πλευράς, μετρώντας μηχανή και ούτω καθεξής. Και υπάρχει εξοπλισμός επιθεώρησης εμφάνισης μασκών, μηχανή συσκευασίας, κονσερβοποιώντας μηχανή, σφραγίζοντας μηχανή, και η πλήρως αυτοματοποιημένη τηλεκατευθυνόμενη γραμμή μασκών παραγωγής μπορεί να προσαρμοστεί. Η επιχείρηση καθιέρωσε ένα εργοστάσιο μασκών το Μάιο του 2021, και μπορεί τώρα να παραγάγει και να εξαγάγει τις διάφορες μάσκες. Χαιρετίστε τις διαβουλεύσεις και την επιθεώρησή σας.

_20210813200437_20211115161746

Ικανότητα εξοπλισμού Ικανότητα εξοπλισμού
Μέγεθος εγκαταστάσεων εξοπλισμού 5518 (Λ) *2530 (W) *2141 (Χ)
βάρος εξοπλισμού 1200KG
Τάση εξοπλισμού 220V το /50/60Hz
Εκτιμημένο ρεύμα του εξοπλισμού 60A

 

134567
 

Γειά σου, παρακαλώ μην αισθανθείτε περίεργα πότε βλέπετε τις λέξεις όπως το ορυχείο. Είμαι ο προϊστάμενος αυτής της επιχείρησης μηχανών μασκών. Έχω κάνει την έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανημάτων και του εξοπλισμού για δέκα έτη. Δεν ανέμεινα το ξαφνικό ξέσπασμα της επιδημίας για να μετασχηματίσω φέτος την επιχείρησή μας στις μηχανές μασκών. Είμαι πάντα πολύ αυστηρός να κάνω τα πράγματα, και έχω έτσι τη μηχανή μασκών που σχεδιάζεται από την επιχείρησή μας. Έχω συμμετάσχει στον έλεγχο των μηχανών μας από το σχέδιο για να αγοράσω τις σχετικές πρώτες ύλες. Κάθε λεπτομέρεια της μηχανής γίνεται με τη μεγάλη ακρίβεια. Η μηχανή τρέχει σταθερά και είναι εύκολο να λειτουργηθεί. Υπάρχει μια κορεατική διεπαφή. Αυτή τη στιγμή, οι μηχανές μασκών αεροπλάνων έχουν γίνει για περισσότερο από 1.000 έτη φέτος, και KF94 Νότια Κορέα έχει εξαγάγει περισσότερες από 200 μονάδες. Το εργοστάσιο έχει ακόμα 100 ημιτελή προϊόντα στο απόθεμα. Μπορέστε να συγκεντρωθείτε, να εγκατασταθείτε, να διορθωθείτε και να σταλείτε ανά πάσα στιγμή. Η γρηγορότερη ταχύτητα παράδοσης μπορεί να είναι μια έως δύο ημέρες. Ειδική επί παραγγελία εμφάνιση μασκών, παράδοση 10 ημερών.

κοινό πρόβλημα
Q: Είστε ένα εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;

Α: Είμαστε ένα εργοστάσιο με την άδεια εισαγωγών και εξαγωγής.

Q: Πού είναι το εργοστάσιό σας;

Α: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται Guangdong, Κίνα.

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση περίοδος;

Απάντηση: Η ζωή του προϊόντος στο ράφι είναι ένα έτος.

Q: Πόσο περίπου η εγκατάσταση; Έχετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων;

Απάντηση: Η Νότια Κορέα και το Βιετνάμ έχουν την υπηρεσία μεταπωλήσεων και μπορούν να εγκατασταθούν στην περιοχή. Άλλες χώρες μπορούν να στείλουν τα βίντεο εγκαταστάσεων και τη μακρινή τηλεοπτική καθοδήγηση. Πολλοί ξένοι πελάτες το εγκαθιστούν κατά αυτόν τον τρόπο. Ακριβώς εγκαταστήστε τις τέσσερις βίδες του συνδετήρα της κολλώντας μηχανής ταινιών και η μηχανή earband, μαθαίνει να εγκαθιστά το ύφασμα και να λειτουργεί έπειτα κανονικά. Η επιχείρηση θα εξοπλιστεί με την έκδοση κειμένων και την τηλεοπτική έκδοση ολόκληρης της διδασκαλίας.

Q: Γιατί θα έπρεπε να επιλέξουμε την επιχείρησή σας;

Α: 1-επιχείρηση με την πιστοποίηση πιστοποιητικών CE.

2-διάφορος οι γραμμές παραγωγής, επίπεδη μηχανή μασκών, μηχανή μασκών kf94, μηχανή μασκών φλυτζανιών, επίπεδη μηχανή μασκών ψαριών, ελαστική μηχανή μασκών ζωνών αυτιών, μηχανή μασκών kn95, διάφορη τοποθετώντας μηχανή μασκών σχεδίων, προσαρμοσμένη μηχανή σύμφωνα με το ύφος μασκών εσείς χρειάζονται.

3- Προηγμένη τεχνική υποστήριξη και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου.

4- Αποδοτικές και έγκαιρες υπηρεσίες όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, WeChat, WhatsApp, κ.λπ.

Excerpted από το Διαδίκτυο, για την αναφορά μόνο

Η ταχύτητα παραγωγής μασκών της «ένα για» μηχανής σωμάτων μασκών δύο είναι γενικά για δύο φορές αυτό «του ενός για το ένα», και «το ένα για τρία» είναι αποδοτικότερο, αλλά απαιτεί επίσης την υψηλότερη σταθερότητα μηχανών. «Ένας-για-τρία μας είναι μόνο για τους πελάτες που έχουν την πλούσια εμπειρία στην παραγωγή μασκών.» Tun WANG ανέφερε ότι αυτός ο κατασκευαστής μασκών σε Xiamen έχει επτά ή οκτώ έτη εμπειρίας, και η μηχανή «ένας-για-τρία» παρέχεται σε τα.
Η μηχανή συγκόλλησης Earband εντούτοις, η μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης πρέπει να περιμένει την ημερομηνία παράδοσης. Αυτό που είναι χειρότερο, μερικές φορές μετά από να περιμένει 5 ημέρες ή ακόμα και 10 ημέρες, εκεί θα είναι μια «διαταγή άλματος». «Συνήθως πωλώντας τρεις ή τέσσερις χιλιάες όργανα, κάποιος πρόσφερε 20.000, και το πώλησαν, και επέστρεψαν έπειτα τα χρήματα σε μας και μας αποζημίωσαν για μια ποινική ρήτρα χιλίων εκκαθαρισμένων ζημιών.» Tun WANG είπε ότι μετά από να περιμένει 5 ημέρες μετά από να πληρώσει τα χρήματα, απορρίφθηκε από το άλλο κόμμα. Ενημερωμένο ότι η παράδοση δεν θα σταλεί, αυτό το είδος πράγματος συμβαίνει κάθε μέρα. Για το λόγο αυτό, οι αγοραστές της τεχνολογίας Chixiao έτρεξαν μπρος-πίσω Guangdong, Fujian, Jiangsu και άλλες θέσεις. Όταν άκουσαν ότι υπήρξε μια πηγή αγαθών, «θα τους σκότωναν» με μια τσάντα των μετρητών στις πλάτες τους. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μετά από να ελέγξει τα αγαθά. πάρτε τα αγαθά. Tun WANG θεώρησε ότι δεν ήταν μια λύση για να συνεχιστεί όπως αυτό, έτσι ήρθε σε επαφή με τους συμμαθητές του στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία για να βοηθήσει να βρεί πηγή αγαθών. «Δεν υπάρχουν πολλές πηγές αγαθών, και η τιμή είναι περισσότερες από τρεις φορές η τιμή στην εσωτερική αγορά, συν την εναέρια μεταφορά.» Ακόμα κι έτσι, Tun WANG θέλει ακόμα τα αγαθά. Με την αυτόματη μηχανή μασκών, δεν είναι πραγματικά δύσκολο να παραχθούν οι μάσκες. Παραδείγματος χάριν, στην παραγωγή των ιατρικών μασκών, αφότου κόβεται το σώμα μασκών, εισάγει τη διαδικασία συγκόλλησης earband σύμφωνα με τη γραμμή συνελεύσεων, και έπειτα συσκευάζεται στις τσάντες. Τα συσκευασμένα ημιτελή προϊόντα εισάγουν το δωμάτιο αποστείρωσης οξειδίων αιθυλενίου, αποστειρώνουν στο γραφείο αποστείρωσης για 6 ώρες, και εισάγουν έπειτα το δωμάτιο ανάλυσης για 7-14 ημέρες, και έπειτα μπορούν να εισαγάγουν το τερματικό αγοράς. 50 μηχανές έχουν σταλεί σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης μια ημερομηνία παράδοσης για την παραγωγή των αυτόματων μηχανών μασκών. Πριν, υπήρξαν φήμες στο διαδίκτυο ότι η τιμή της μηχανής μασκών καθορίστηκε σύμφωνα με την ημερομηνία παράδοσης. Εάν θέλετε να πάρετε τη γραμμή παραγωγής σε 10 ημέρες, πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια. «Κάθε μέρα, οι άνθρωποι έρχονται να ρωτήσουν εάν υπάρχει οποιοδήποτε απόθεμα στο απόθεμα, και είναι πρόθυμοι να αγοράσουν 2 εκατομμύριο μονάδες.» Tun WANG αναγνώρισε ότι θα ελάμβανε σαράντα ή πενήντα κλήσεις κάθε μέρα, και πολλές από τις ήταν τόσο άμεσες. Αυτή τη στιγμή, η τεχνολογία Chixiao έχει ανοίξει μόνο το εργοστάσιο Xiamen της. Αν και 50 πλήρως αυτόματες μηχανές μασκών έχουν σταλεί ταυτόχρονα πρόσφατα, όλες οι μηχανές παράγονται σύμφωνα με τη διαταγή. «Ο πελάτης τοποθετεί μια διαταγή, και την κάνουμε. Δεν υπάρχει κανένα απόθεμα, και δεν μπορούμε να ψήσουμε τους σπόρους. Κάτω από την επιδημία, όλα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες.»
Δοκιμασμένες μηχανικοί μηχανές τεχνολογίας Chixiao στο εργοστάσιο. Με την πλήρη επανάληψη της εργασίας στη βιομηχανία διοικητικών μεριμνών, 50 πλήρως αυτόματες μηχανές μασκών της τεχνολογίας Chixiao έχουν παραδοθεί στους πελάτες το ένα μετά το άλλο, οι περισσότερες από τις οποίες είναι επιχειρήσεις σε Shandong, Henan, Hebei και Jiangsu και Zhejiang. «Το βάρος των μηχανών είναι περίπου 700 χιλιόγραμμα, και όλες μεταφέρονται από τα φορτηγά, και το εισιτήριο είναι περίπου 5.000 yuan.» Tun WANG είπε ότι αυτές οι μηχανές στέλνονται μετά από να διορθώσουν και την αποδοχή στο εργοστάσιο, και οι πελάτες μπορούν απλά να τους συγκεντρώσουν όταν φθάνουν στον προορισμό. Δεν μπορούν πραγματικά να στείλουν τους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή, η τεχνολογία Chixiao έχει περισσότερους από 50 υπαλλήλους, οι μισοί από τους παραμονή στην έδρα Hangzhou, και το υπόλοιπο είναι όλα στο εργοστάσιο Xiamen. Η εργασία προσωπικού Ε&Α του εργοστασίου σε δύο μετατοπίσεις για να βελτιστοποιήσει συνεχώς την πλήρως αυτόματη μηχανή μασκών - η μηχανή πρωτοτύπων παράγει 60 μάσκες ανά λεπτό, και αυτήν την περίοδο έχει επιτύχει 90-110 μάσκες ανά λεπτό, και μπορεί επίσης να κάνει τα σχέδια στις μάσκες. Τι ο πελάτης πρέπει να χτίσει αυτή τη φορά, μετά από SAIC-GM-Wuling που μεταπηδά στην παραγωγή των μασκών και των μηχανών μασκών, το σύνθημα «Wuling χτίζει τι οι άνθρωποι χρειάζονται» την πιασμένη πυρκαγιά. Η τεχνολογία Chixiao είπε ότι η τρέχουσα αποστολή της επιχείρησης είναι επίσης «ποιοι πελάτες χρειάζονται, θα δημιουργήσουμε τι». Στο στάδιο της ανάπτυξης της πλήρως αυτόματης μηχανής μασκών, η τεχνολογία Chixiao έχει αντιμετωπίσει άλλες προκλήσεις εκτός από τη βελτιστοποίηση αποδοτικότητας. Συνήθως, οι ιατρικές χειρουργικές μάσκες είναι επίπεδες μάσκες με τις πτυχές, το οποίο απαιτεί ένα διπλώνοντας βήμα στη διαδικασία παραγωγής. Οι μάσκες N95 είναι κυπελοειδείς, και η τεχνολογία Chixiao έχει αναπτύξει ειδικά μια μηχανή για την παραγωγή των μασκών N95.
Ως τμήμα της διαδικασίας παραγωγής των επίπεδων μασκών, έλαβαν επίσης μια απαίτηση για τις μηχανές μασκών των παιδιών. Λόγω των διαφορετικών μορφών των μασκών, οι μηχανές θα αναπτυχθούν και θα μετασχηματιστούν αναλόγως. Αυτή τη στιγμή, ο αριθμός υπερπόντιων νέων περιπτώσεων κορωνών στη Νότια Κορέα, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Ιράν, και τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζει να αυξάνεται, και η απαίτηση για μάσκα στις υπερπόντιες αγορές πετά στα ύψη επίσης. Στις προηγούμενες δύο ημέρες, Tun WANG έχει λάβει επίσης διάφορες έρευνες από τους κορεατικούς πελάτες, οι οποίες εισήχθησαν από τους κορεατικούς πελάτες που είχαν συσσωρεύσει τα προϊόντα μηχανικής όρασης πριν. Οι μάσκες KF94 ότι οι ανάγκες της Νότιας Κορέας είναι σχετικά μοναδικές στην εμφάνιση, λίγο όπως τα «φύλλα ιτιών», με τις μέσες και ευρείες πλευρές. «Είναι πραγματικά δύσκολο. Εκτός από την κατοχή των ενισχυτικών λειαντικών εργαλείων, η δομή του χειριστή στον εξοπλισμό πρέπει να επαναξιοποιηθεί.» Tun WANG προγραμματίζει να ανοίξει τα εργοστάσια κλάδων Guangdong, Ningbo και Suzhou εάν η ζήτηση είναι μεγάλη στο προχωρημένο στάδιο. Επειδή η σύζυγός του είναι 38 εβδομάδες έγκυος, Tun WANG δεν μπορεί να αφήσει Hangzhou τώρα, αλλά ακόμα και τα σαββατοκύριακα, πρέπει να μείνει στο γραφείο για να εξετάσει την εργασία. Τι είναι πιό ντροπιασμένος είναι η σύζυγός του, «μπορώ να ακούσω τις πληροφορίες της μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, εάν υπερβαίνει, αυτή θα είμαι στην πλάτη. Χάρι στη σύζυγό μου για την που καταλαβαίνει, και όταν τελειώνει η επιδημία, με θα πάρει μια άδεια απουσίας για να εξυπηρετήσει το τσάι και το νερό στο σπίτι, και να υπακούσει τις διαταγές της. «Όταν η επιδημία τελειώνει, Tun WANG είπε ειλικρινά ότι η τεχνολογία Chixiao θα επιστρέψει στην εργασία του, ειδικεμένος στην έρευνα των προϊόντων επιθεώρησης μηχανικής όρασης, «αλλά εάν μια ημέρα, υπάρχει μια απαίτηση για τις μηχανές παραγωγής μασκών, ακόμα κι αν υπάρχει μόνο μια, θα λάβουμε ακόμα μέτρα.»
Επιτακτικά ειδησεογραφικά μέσα που εστιάζουν στο εμπόριο Διαδικτύου, τους καταγράφοντας χαρακτήρες και τις ιστορίες του εμπορίου Διαδικτύου, και την παροχή των συστηματικών υπηρεσιών για τους εμπόρους Tmall και Taobao που ενσωματώνουν την κατάρτιση, το μάρκετινγκ, και τον πραγματικό αγώνα.

 
Συνιστώμενα προϊόντα